Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737051660

Amistoso (Int.) 737051660 Información oficial sobre el partido 737051660 en Hattrick

21.08.2024 23:40:00

la rompemos siempre FC Alineación oficial del equipo 'la rompemos siempre FC' en el partido 5 - 3 Bilbao Gunners Alineación oficial del equipo 'Bilbao Gunners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la rompemos siempre FC Alineación oficial del equipo 'la rompemos siempre FC' en el partido 2 - 2 Bilbao Gunners Alineación oficial del equipo 'Bilbao Gunners' en el partido
Tiene bastante suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la rompemos siempre FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Bonifacas Kuniutis va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, rompemos, al minut 30. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de rompemos eren letals, i Wolff Consheim va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 105 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Daniel Čábela va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Kim Enevoldsen va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. rompemos posava el marcador 3 a 1.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Dinizulu Mosheua de rompemos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 68, Felipe Prada va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Wolff Consheim, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): rompemos van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Gait van Hulle no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Bilbao Gunners

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Raúl Besategui donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els jugadors de Bilbo no defallien en cap moment. Producte d'això, en Dillan Likens va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 2.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Alessandro Stefano Agus va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Bilbo en aconseguir el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Al minut 5 de partit, Felipe Pablo de Bilbo va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Raúl Besategui va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Bilbo van seguir progressant per la banda dreta. Heliodoro Chenel va tenir la seva oportunitat al minut 71, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.