Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737051384

Amistoso (Int., RC) 737051384 Información oficial sobre el partido 737051384 en Hattrick

21.08.2024 04:00:00

Its Friday FC Alineación oficial del equipo 'Its Friday FC' en el partido 6 - 4 Malaka Warriors Football Club Alineación oficial del equipo 'Malaka Warriors Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Its Friday FC Alineación oficial del equipo 'Its Friday FC' en el partido 9 - 0 Malaka Warriors Football Club Alineación oficial del equipo 'Malaka Warriors Football Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Its Friday FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Omar Bital va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Friday empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Lucas Querhammer va anar directament als peus de Omar Bital que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Friday contenien la respiració mentre en Lucas Querhammer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En René Škůrek sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lahav Olearczyk que, efectivament, va fer pujar el 4 - 2!
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 87 una excel·lent centrada de Steve Burrows va arribar a Lahav Olearczyk, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 5 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Friday pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lahav Olearczyk va posar el 6 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Friday va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Forest Zotos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Steve Burrows va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Steve Burrows va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Friday enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Steve Burrows gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nick Kurtin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lahav Olearczyk per poc que no incrementa el marcador al minut 88. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nick Kurtin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steve Urwin de Friday es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ercan Oğulbaş de Friday va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Malaka Warriors Football Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Miquel Rufà va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Warriors i marcant el 0 - 1.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Tom Rowlands que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Warriors van mostrar una bona compenetració quan al minut 88 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Majarón Galleguillos va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Un mica després, Cálico Bayón de Warriors va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Warriors va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Majarón Galleguillos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Tor Bogen, al minut 76 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.