Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737044346

Amistoso (Int., RC) 737044346 Información oficial sobre el partido 737044346 en Hattrick

21.08.2024 12:25:00

Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido 5 - 6 BlueRooster Alineación oficial del equipo 'BlueRooster' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido 8 - 2 BlueRooster Alineación oficial del equipo 'BlueRooster' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darkkor FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Darkkor s'avançava al marcador al minut 17, després d'un rebot que va caçar en Avel·lí Cornellà per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Avel·lí Cornellà, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Darkkor.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Darkkor va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Lama Alvarez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Darkkor va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 85 Pedro Echebarri va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cristòfol Veguer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Al minut 6, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Avel·lí Cornellà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Björn Schoenborn va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

BlueRooster

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Zygmunt Wacławski va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, BlueRooster, al minut 28. El marcador va canviar a 3 - 1.
  • 115 Minuto 61 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Zygmunt Wacławski de BlueRooster va fer un bon esprint per escapar-se de Luis Lama Alvarez i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 2. Tot un espectacle!
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 79 minuts, Mariusz Brela va superar per velocitat Juan Tella per posar el 3 - 3 al marcador.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 87, quan Ernest Retkowski va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sławomir Indyka es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Artur Bosek de BlueRooster va entrar per l'escaire. El marcador es posava 4 - 6 per als visitants al minut 89.