Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737043541

Amistoso (Int., RC) 737043541 Información oficial sobre el partido 737043541 en Hattrick

21.08.2024 12:25:00

Club Atlético Guadalajara 06 Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Guadalajara 06' en el partido 5 - 2 Biedaszyby Radom Alineación oficial del equipo 'Biedaszyby Radom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atlético Guadalajara 06 Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Guadalajara 06' en el partido 2 - 1 Biedaszyby Radom Alineación oficial del equipo 'Biedaszyby Radom' en el partido
Tiene bastante suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Guadalajara 06

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): CAG06 va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Marcos Jiménez de Asín la va transformar en el 1 - 1.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CAG06 contenien la respiració mentre en Juan Seco s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): CAG06 va augmentar la diferència quan Oroitz Malatsetxebarria no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 130 Minuto 54 (Gol de falta): Marcos Jiménez de Asín va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 54 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 2.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Fernando Zafra va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Zbigniew Tatarowicz de CAG06 va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Juan Seco, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcos Jiménez de Asín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Biedaszyby Radom

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, RKS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Bruno Rigamonti es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): RKS van mostrar una bona compenetració quan al minut 53 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Józef Mońka va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Paco Mijara va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Paco Mijara va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 11 de joc.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Franciszek Mońka després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Pañella va poder desviar-lo a córner.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): RKS va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 74 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Franciszek Mońka de RKS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.