Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737042159

Amistoso (Int.) 737042159 Información oficial sobre el partido 737042159 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido 5 - 0 Mutun Vilkut Alineación oficial del equipo 'Mutun Vilkut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido 8 - 0 Mutun Vilkut Alineación oficial del equipo 'Mutun Vilkut' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Mieres Del Camín

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Jörg Plesa de CF Mieres, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Igor Frej es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CF Mieres a 3 - 0. Daniel Kleier va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): CF Mieres va augmentar la diferència quan Harras Strube no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, CF Mieres va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vinzenz Jarvis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jörg Plesa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antti Andrejeff al minut 10 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vinzenz Jarvis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rolf Konczer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): CF Mieres va ser a punt de marcar al minut 77, quan el seu jugador Igor Frej va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marino Bregoli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mutun Vilkut

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joonas Hahto va fer una magnífica centrada, però la rematada de Piergiuseppe Dossi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Dawid Lembas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Vilkut al minut 38.