Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737040771

Amistoso (Int., RC) 737040771 Información oficial sobre el partido 737040771 en Hattrick

21.08.2024 12:25:00

Team XIII Alineación oficial del equipo 'Team XIII' en el partido 1 - 2 Freccia giallo rossa Alineación oficial del equipo 'Freccia giallo rossa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team XIII Alineación oficial del equipo 'Team XIII' en el partido 4 - 0 Freccia giallo rossa Alineación oficial del equipo 'Freccia giallo rossa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team XIII

Goles Goles

  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passava el minut 73 del matx, quan l'atent Alfred Burger va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Team va ser a punt de marcar al minut 7, quan el seu jugador Kelmin Poelaert va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Team va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfred Burger va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michele Bellardini.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Arturo Nestares quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Kelmin Poelaert? Un error clamorós seu va donar a Andrea Bicocchi una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Freccia giallo rossa

Goles Goles

  • 170 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Ambrosio Baiano va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Freccia per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 71. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ambrosio Baiano. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kel Hobson.