Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737039607

Amistoso (Int.) 737039607 Información oficial sobre el partido 737039607 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

Aldeanos CF Alineación oficial del equipo 'Aldeanos CF' en el partido 1 - 0 ASO14 Alineación oficial del equipo 'ASO14' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aldeanos CF Alineación oficial del equipo 'Aldeanos CF' en el partido 2 - 0 ASO14 Alineación oficial del equipo 'ASO14' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldeanos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Aldeanos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Desfrán va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Aldeanos va gaudir d'un penal a favor al minut 26, però el jugador Bikandi Elorrieta va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Magnis Ulmukalns.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Aldeanos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bikandi Elorrieta, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Manuel Desfrán de Aldeanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Riveros de Aldeanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ASO14

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Folkert Jan van Leer va ser clau en la jugada d'atac de ASO14 al minut 37, quan ell mateix va fer una passada brutal a Francelj Mulej, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Franco Ferrari va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Diego Domene, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Matthias Aichinger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Franco Ferrari va fer una magnífica centrada, però la rematada de Matthias Aichinger va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Francelj Mulej va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.