Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737035446

Amistoso 737035446 Información oficial sobre el partido 737035446 en Hattrick

21.08.2024 12:05:00

Pol Vazzo3 Alineación oficial del equipo 'Pol Vazzo3' en el partido 3 - 3 golfos antiguos Alineación oficial del equipo 'golfos antiguos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pol Vazzo3 Alineación oficial del equipo 'Pol Vazzo3' en el partido 0 - 3 golfos antiguos Alineación oficial del equipo 'golfos antiguos' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pol Vazzo3

Goles Goles

  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): Passava el minut 48 del matx, quan l'atent Dražen Koren va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Lázaro Buj arribés a peus de Gaspare Barili, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vazzo3 el 2 - 3.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Vazzo3 equilibrava la balança al minut 90. En Lázaro Buj, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dražen Koren hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

golfos antiguos

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): antiguos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Kieran Alldis va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, antiguos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Francisco Quevedo.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Jaime Núñez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 1 - 3 per a antiguos.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ignacio Arellano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Ignacio Arellano va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però René Beerbaum va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Francisco Quevedo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de René Beerbaum, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Durban de antiguos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.