Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737034597

Amistoso (Int.) 737034597 Información oficial sobre el partido 737034597 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido 2 - 3 R.C.T Alineación oficial del equipo 'R.C.T' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido 3 - 0 R.C.T Alineación oficial del equipo 'R.C.T' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seppah Club

Goles Goles

  • 100 Minuto 38 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Miguel António Romana. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 38 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Tomás Calante va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Jaume Salaet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Seppah.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Amb 18 minuts disputats, Miguel António Romana gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Israel Allen va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Rafael Arka va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 214 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Miguel António Romana va errar un penal al minut 35 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 206 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 56, tothom va saber perquè en Nischal Thoriq era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en José Antonio García de Cueto va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Seppah va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Luis Cabezas va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

R.C.T

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de R.C.T van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Silas Valentin Maximini.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): R.C.T sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Davide Fassio va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): En Salvador Cruz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): R.C.T van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Allister Finegood no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de R.C.T va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Salvador Cruz va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silas Valentin Maximini.