Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737029967

Amistoso 737029967 Información oficial sobre el partido 737029967 en Hattrick

21.08.2024 12:05:00

Pepino mecanico Alineación oficial del equipo 'Pepino mecanico' en el partido 3 - 2 XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pepino mecanico Alineación oficial del equipo 'Pepino mecanico' en el partido 2 - 0 XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepino mecanico

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): mecanico prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Renato Soidán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Răzvan-Ion Pantilă de mecanico, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, el mecanico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Răzvan-Ion Pantilă, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernán Carral estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Eberhard Estermann, als 8 minuts, va fallar per ben poc.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): mecanico va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Răzvan-Ion Pantilă va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

XeviTeam

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Jesús Fages entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al XeviTeam, un peu providencial d'en Alfonso Valenzuela Guerra va situar el 1-1 al panell digital.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Nereo Loyola va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per XeviTeam en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Pío Ciutadella al minut 62 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Archie Wagner va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Archie Wagner de XeviTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.