Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737028950

Amistoso (Int.) 737028950 Información oficial sobre el partido 737028950 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 2 - 5 Margariteños FC Alineación oficial del equipo 'Margariteños FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 1 - 6 Margariteños FC Alineación oficial del equipo 'Margariteños FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Godella

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 10, Máximo Aldasoro de Atlético empatava el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Javier Guazola, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 5 per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Atlético va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 76 que Fernando Lestón no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Giovanni D'Amicis va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ronnie Sensenau de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.

Margariteños FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): MFC va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Mario Olavarrieta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 139 Minuto 19 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de MFC Luis Miguel Brito va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Károly Abai va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Douglas Urrea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 21, i va fer pujar el 1 - 3 per a MFC.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Mario Olavarrieta va augmentar l'avantatge de MFC a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Javier Linares va augmentar l'avantatge de MFC a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Anzelm Pawełek de MFC, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Mario Olavarrieta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el MFC va estar a prop d'augmentar el marcador després que en 吴 (Wu) 聪宁 (Congning) s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Toni Annala de MFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.