Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737020087

Amistoso (Int., RC) 737020087 Información oficial sobre el partido 737020087 en Hattrick

21.08.2024 13:00:00

Fantastisch in sportbroek Alineación oficial del equipo 'Fantastisch in sportbroek' en el partido 2 - 7 Godir K.T. Alineación oficial del equipo 'Godir K.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fantastisch in sportbroek Alineación oficial del equipo 'Fantastisch in sportbroek' en el partido 1 - 5 Godir K.T. Alineación oficial del equipo 'Godir K.T.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fantastisch in sportbroek

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Fantastisch va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tonis Gatzoulas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Fantastisch va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Laurenz Lievens, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tonis Gatzoulas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Sacha De Man de Fantastisch va intentar batre la porteria rival al minut 6 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 218 Minuto 91 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en 贾 (Jia) 弘朋 (Hongpeng) va entorpir al marcador d'en Laurenz Lievens per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, 贾 (Jia) 弘朋 (Hongpeng) de Fantastisch va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Godir K.T.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Godir va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Eduardo Aísa va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Javier Alves va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Godir i marcant el 0 - 2.
  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 12 minuts de joc, Ioan Druţă, corrent com un esperitat, superà primer Juan José Ríos Mendez per velocitat, i després el porter posant el 0 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Nichlas Skovhus va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Godir.
  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Godir eren letals, i Ioan Druţă va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 5 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Filip Piska de Godir va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, Tit Linhart va augmentar l'avantatge de Godir a 2 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.