Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737019201

Amistoso (Int.) 737019201 Información oficial sobre el partido 737019201 en Hattrick

21.08.2024 16:45:00

Space Faroe Alineación oficial del equipo 'Space Faroe' en el partido 3 - 3 Mustang Nismo Alineación oficial del equipo 'Mustang Nismo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Space Faroe Alineación oficial del equipo 'Space Faroe' en el partido 5 - 3 Mustang Nismo Alineación oficial del equipo 'Mustang Nismo' en el partido
Tiene mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Space Faroe

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. SpaceFaroe s'avançava en el marcador després que en Swen Feiwickl xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): SpaceFaroe va aconseguir el 2 - 0 quan Onuţ Sachelarescu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): SpaceFaroe va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 71, quan Tummas í Búðini, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Martino Tesauro del SpaceFaroe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SpaceFaroe a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en 悠喜 (Yuki) 前園 (Maezono) va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Arturo Salazar va deixar a Asclepiodoto Ganuza assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Mustang Nismo

Goles Goles

  • 139 Minuto 57 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Carlos Andrés Lombo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en 悠喜 (Yuki) 前園 (Maezono) per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 1
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Ezequiel Faquel que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Banin Elusa va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Banin Elusa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Carlos Andrés Lombo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Raúl Várez al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Joaquín Planas va rematar amb l'empenya exterior desviat.