Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737016247

Amistoso 737016247 Información oficial sobre el partido 737016247 en Hattrick

21.08.2024 12:05:00

Desperta Ferro2 Alineación oficial del equipo 'Desperta Ferro2' en el partido 2 - 2 Gromenauer Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gromenauer Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Desperta Ferro2 Alineación oficial del equipo 'Desperta Ferro2' en el partido 2 - 0 Gromenauer Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gromenauer Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desperta Ferro2

Goles Goles

  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Desperta volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 39 van aconseguir marcar quan en Javier Yera va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Ainsley King de Desperta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ainsley King ja els havia advertit que el porter contrari, en Patxi Amondrain, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amrus Amri de Desperta es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Gromenauer Futbol Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Gromenauer va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Moisés Cabranes va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 160 Minuto 76 (Gol de falta): L'entrenador de Gromenauer es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Iñaki Aldategi era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Damián Mina no va ser aprofitada per en Moisés Cabranes que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en José Robles va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Manuel Peralta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Carcova de Gromenauer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.