Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737014318

Amistoso (Int.) 737014318 Información oficial sobre el partido 737014318 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

Nakashima Alineación oficial del equipo 'Nakashima' en el partido 2 - 3 Aristochats la vallée Alineación oficial del equipo 'Aristochats la vallée' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nakashima Alineación oficial del equipo 'Nakashima' en el partido 4 - 1 Aristochats la vallée Alineación oficial del equipo 'Aristochats la vallée' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nakashima

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 40 gràcies a la jugada de Ramon de Riera, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 125 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de César Urturi va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 2 al minut 50.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Passat el minut 59 de joc, Ramon de Riera facilitava les coses al Nakashima amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Zugarrondo va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Alberto Orozco arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Aristochats la vallée

Goles Goles

  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): En Salomon Ebede conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): Aristochats agafava avantatge al minut 90 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kelvin Samuel amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Salomon Ebede s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dirk Weber-Quandt, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dirk Weber-Quandt va superar els defenses rivals per velocitat al minut 89 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.