Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737001917

Amistoso 737001917 Información oficial sobre el partido 737001917 en Hattrick

21.08.2024 15:05:00

C S Fegersheim Alineación oficial del equipo 'C S Fegersheim' en el partido 0 - 1 FC Pinard Alineación oficial del equipo 'FC Pinard' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C S Fegersheim Alineación oficial del equipo 'C S Fegersheim' en el partido 2 - 0 FC Pinard Alineación oficial del equipo 'FC Pinard' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C S Fegersheim

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Bronislav Berky va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Amb 25 minuts disputats, Bronislav Berky gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Célestin Marion va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

FC Pinard

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Cyrille Simone sempre és una garantia. Al minut 38, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Arkam Moum marcar el 0 - 1 per al Pinard.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Christel Thomas va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jean-Noël Fasquelle va servir per deixar enrere el gegant Francesco Perticone al minut 39, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pinard, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Christel Thomas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Allan Thuault, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinard van sortir al contraatac al minut 73, però Allan Thuault va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.