Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736996219

Amistoso 736996219 Información oficial sobre el partido 736996219 en Hattrick

21.08.2024 12:05:00

Som-hi Bilbo Alineación oficial del equipo 'Som-hi Bilbo' en el partido 1 - 1 KBLL FC Alineación oficial del equipo 'KBLL FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Som-hi Bilbo Alineación oficial del equipo 'Som-hi Bilbo' en el partido 0 - 2 KBLL FC Alineación oficial del equipo 'KBLL FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Som-hi Bilbo

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Kosma Filipczak de Som-hi va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Antoni Josep Busuldú va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Miquel Àngel Riambau, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Som-hi, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En José Ruiz Díaz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 220 Minuto 46 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 46 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ángel David Borrel va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Som-hi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Ángel David Borrel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

KBLL FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Agustí Feo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a KBLL.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Josep Manuel Chàfer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Josep Manuel Chàfer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Javier Zallas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Daniel Vaqués va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Daniel Vaqués va marcar al minut 71 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaac Torelló de KBLL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.