Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736995416

Amistoso 736995416 Información oficial sobre el partido 736995416 en Hattrick

21.08.2024 12:05:00

AlitasDePollo FC Alineación oficial del equipo 'AlitasDePollo FC' en el partido 3 - 2 CHARLYS C.F Alineación oficial del equipo 'CHARLYS C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
AlitasDePollo FC Alineación oficial del equipo 'AlitasDePollo FC' en el partido 2 - 7 CHARLYS C.F Alineación oficial del equipo 'CHARLYS C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlitasDePollo FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Passat el minut 12 de joc, Dag Sunderberg facilitava les coses al AlitasDePollo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vincenzo Gnesutta de AlitasDePollo va aconseguir igualar el partit al minut 49, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): AlitasDePollo prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Rafael Solorzano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Jo Jonniaux del AlitasDePollo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 el AlitasDePollo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Rafael Valoyes no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vincenzo Gnesutta va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gabriel Talar va rematar alt.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Al minut 82, Rafael Solorzano gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Talar de AlitasDePollo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CHARLYS C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Uroš Savernik de CHARLYS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Félix Murcia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.