Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736986856

Amistoso 736986856 Información oficial sobre el partido 736986856 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

flacdowm Alineación oficial del equipo 'flacdowm' en el partido 0 - 3 Saf2 Alineación oficial del equipo 'Saf2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
flacdowm Alineación oficial del equipo 'flacdowm' en el partido 0 - 2 Saf2 Alineación oficial del equipo 'Saf2' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flacdowm

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tine Ciber va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de flacdowm, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En János Tóth va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Saf2

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Elías Aldana Amaya que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Saf2.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Abdelmouqtadir Najim va pentinar un córner cap al segon pal que Roberto Carlos Mota va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nobre Marcelino va augmentar l'avantatge de Saf2 a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Elías Aldana Amaya va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però William Compania va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Elías Aldana Amaya va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Abdelmouqtadir Najim va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Nobre Marcelino va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Elías Aldana Amaya de Saf2 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.