Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736984829

Amistoso 736984829 Información oficial sobre el partido 736984829 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

Fruden FK Alineación oficial del equipo 'Fruden FK' en el partido 5 - 1 S.E. Albopas Alineación oficial del equipo 'S.E. Albopas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fruden FK Alineación oficial del equipo 'Fruden FK' en el partido 3 - 0 S.E. Albopas Alineación oficial del equipo 'S.E. Albopas' en el partido
Tiene suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fruden FK

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 36, Iván Espín de Fruden empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Fruden va ser Iván Vivo.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Juan Rul va augmentar l'avantatge de Fruden a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Ture Overgaard va arribar a Robert Hellinger, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fruden va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rahim Othmani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Fruden va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Josep Companyó la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Javier Bodoque no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Fruden va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Iván Espín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Virgintas Zarankus al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Josep Companyó va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Javier Bodoque es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dwight Göbel.

S.E. Albopas

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Albopas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Pablo Sinde va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Albopas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en 岳 (Yue) 勇达 (Yongda) perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.