Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736984442

Amistoso 736984442 Información oficial sobre el partido 736984442 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

República de San Valentín Alineación oficial del equipo 'República de San Valentín' en el partido 3 - 2 World Maccon82 Team Alineación oficial del equipo 'World Maccon82 Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
República de San Valentín Alineación oficial del equipo 'República de San Valentín' en el partido 6 - 0 World Maccon82 Team Alineación oficial del equipo 'World Maccon82 Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

República de San Valentín

Goles Goles

  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sanva amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 48, deixant Ramón Elguezua en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sanva una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ramon Porquet, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 55.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Segdal Zaquawi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Sanva, al minut 68. El marcador va canviar a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Armando Perdices arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Hugo Cagigao va marxar de Jan Nesser en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sanva van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Sanva per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ramón Elguezua, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Sanva es va veure beneficiat per la polèmica al minut 35, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Ramón Elguezua va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jan Nesser no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Hugo Cagigao va deixar a Jan Nesser assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ramon Porquet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Ibrahim Hennies es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Omir Polo de Sanva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

World Maccon82 Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Felipe Javier Picazo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): En Juan Antón Gayón donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 49 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Felipe Javier Picazo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Silvio Uriona, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Omar Mínguez Salas va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jordi Ramon Molés va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Antón Gayón de Maccon82 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Juan Antón Gayón de Maccon82 per doble groga al minut 56.