Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736980904

Amistoso 736980904 Información oficial sobre el partido 736980904 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

Laia FC Alineación oficial del equipo 'Laia FC' en el partido 3 - 6 THE PUNISHER RETUNS Alineación oficial del equipo 'THE PUNISHER RETUNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Laia FC Alineación oficial del equipo 'Laia FC' en el partido 1 - 3 THE PUNISHER RETUNS Alineación oficial del equipo 'THE PUNISHER RETUNS' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laia FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Laia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Connor Hodsall va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Laia prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Rafael Ciurana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gabon Asolo va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manolo Vergara va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Luis Jesús Alpízar aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Luis Jesús Alpízar de Laia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Luis Jesús Alpízar de Laia per doble groga al minut 80.

THE PUNISHER RETUNS

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Görkem Ünsiye, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 20.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, el PUNISHER va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Elísio Tambor, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Elísio Tambor va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gideon Sarfo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a PUNISHER.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al 82 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a PUNISHER augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alberto Del Rosario Silva es rifés el porter i marqués el 3 - 5.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a PUNISHER l'avantatge per 3 - 6. Pafnucy Witas en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Alberto Del Rosario Silva va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ildefons Fericle, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Karim El-Sa'eed va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ildefons Fericle va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Görkem Ünsiye quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elísio Tambor de PUNISHER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gideon Sarfo de PUNISHER amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.