Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736980743

Amistoso (Int., RC) 736980743 Información oficial sobre el partido 736980743 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

HC Bracelona Alineación oficial del equipo 'HC Bracelona' en el partido 5 - 2 NK Žadovin'k Alineación oficial del equipo 'NK Žadovin'k' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
HC Bracelona Alineación oficial del equipo 'HC Bracelona' en el partido 9 - 1 NK Žadovin'k Alineación oficial del equipo 'NK Žadovin'k' en el partido
Es un cenizo 9.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Bracelona

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Bracelona va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jeisson Salcedo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Louis Quercy ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bracelona es posava per davant 2 a 1.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bracelona contenien la respiració mentre en Louis Quercy s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Bracelona va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Louis Quercy des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Ernesto Atrian va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 81 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jeisson Salcedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 67 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

NK Žadovin'k

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 11 minuts quan Abdelazim Ouachit va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Krištof Guštin, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Dani Hoda que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Wiktor Pydo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Žadovink va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Wiktor Pydo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Wiktor Pydo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Óscar Heredia no es va rendir i va fer unes grans aturades.