Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736978535

Amistoso 736978535 Información oficial sobre el partido 736978535 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

M.A. Mexin Alineación oficial del equipo 'M.A. Mexin' en el partido 3 - 3 Abarllesta F.C. Alineación oficial del equipo 'Abarllesta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
M.A. Mexin Alineación oficial del equipo 'M.A. Mexin' en el partido 3 - 1 Abarllesta F.C. Alineación oficial del equipo 'Abarllesta F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

M.A. Mexin

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Manuel Alberto Ribera Guzmán va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mexin.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan Guilla, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ager Danborinena va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Mexin van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Enrique Salazar no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Nahuel Muñoz Mora va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mexin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Ager Danborinena va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Abarllesta F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 35, quan Eleftherios Valkanas va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 125 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Eleftherios Valkanas va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 1.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 41 minuts de joc, Ramón Vidal, corrent com un esperitat, superà primer Marc Dachs per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Eleftherios Valkanas per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Juan Julio Careaga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrián Riaño, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Es duien 76 minuts de partit jugats quan Juan Julio Careaga va estar a punt de posar per davant a Abarllesta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adrián Riaño va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Soriano Tato de Abarllesta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.