Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736978408

Amistoso 736978408 Información oficial sobre el partido 736978408 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

zeuitosfvr Alineación oficial del equipo 'zeuitosfvr' en el partido 0 - 3 Dracs Vermells Alineación oficial del equipo 'Dracs Vermells' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zeuitosfvr Alineación oficial del equipo 'zeuitosfvr' en el partido 1 - 2 Dracs Vermells Alineación oficial del equipo 'Dracs Vermells' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,4 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zeuitosfvr

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Camillo Milzi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Wolfhard Treis rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ioan Divan va entorpir al marcador d'en Tomas Oiartzabal per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Dracs Vermells

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alexander Poole es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Vermells l'avantatge per 0 - 2. Pompeo De Lazzaro en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bonifácio Cunha de Vermells l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vermells va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kristian Porse va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 75, el Vermells estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Bonifácio Cunha va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pompeo De Lazzaro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Matrice de Vermells va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.