Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736972092

Amistoso (RC) 736972092 Información oficial sobre el partido 736972092 en Hattrick

14.08.2024 12:20:00

CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido 5 - 4 JoanMarc Alineación oficial del equipo 'JoanMarc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido 8 - 0 JoanMarc Alineación oficial del equipo 'JoanMarc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Manchuela

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Manchuela prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Benito Luttazzi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Manchuela va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Benito Luttazzi des de dins de l'àrea.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Nardo Grés va donar a Manchuela un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Als 38 minuts de joc, els nois de Manchuela van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Benoît Wolfaert augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Manchuela va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Benito Luttazzi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jordi Manel Fabregat per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Martorell va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Nardo Grés una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de David Martorell va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Manchuela va ser a punt de marcar al minut 67, quan el seu jugador Nardo Grés va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Luis Neruda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benoît Wolfaert.

JoanMarc

Goles Goles

  • 152 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Santiago Sáenz Ruiz de JoanMarc després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Francesc Bellet, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 32.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): JoanMarc van aconseguir el 5 - 3 que retallava diferències al minut 71 quan Santiago Sáenz Ruiz sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, JoanMarc va reduir l'avantatge rival a 5 - 4, quan Santiago Sáenz Ruiz va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Baena Fernández va fer una magnífica centrada, però la rematada de Paco Cascales va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Pascual de JoanMarc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.