Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736971657

Amistoso 736971657 Información oficial sobre el partido 736971657 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

spantan Alineación oficial del equipo 'spantan' en el partido 6 - 4 Santos Customs Alineación oficial del equipo 'Santos Customs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
spantan Alineación oficial del equipo 'spantan' en el partido 4 - 1 Santos Customs Alineación oficial del equipo 'Santos Customs' en el partido
Tiene suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spantan

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar spantan amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ottavio Reglia va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Lenin Guevara Mora de spantan, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): spantan va agafar avantatge al minut 31 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Ottavio Reglia fent així el 3 - 2.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): spantan prenia la batuta de l'encontre al minut 74, quan en César Navarrete Rubio va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan spantan va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Andris Linmeijers des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Limay Sande Guzmán es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 6 - 4 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andris Linmeijers de spantan es va guanyar la targeta groga merescudament.

Santos Customs

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 7 minuts Enrique Hornillos va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 en Ángel Ozores va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 48 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Customs. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Enzo Monsalbe xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Evangelino Fernandes Domingues de Customs va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Álvaro Valle Goyanes que va completar la jugada que feia pujar el 5 - 4 al marcador.