Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736971109

Amistoso (Int., RC) 736971109 Información oficial sobre el partido 736971109 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Foxporting Club Alineación oficial del equipo 'Foxporting Club' en el partido 1 - 2 Kävlinge HK Alineación oficial del equipo 'Kävlinge HK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Foxporting Club Alineación oficial del equipo 'Foxporting Club' en el partido 0 - 3 Kävlinge HK Alineación oficial del equipo 'Kävlinge HK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foxporting Club

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Raúl Ram llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Berwan Salahideen es va comportar com un juvenil al minut 10 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Raúl Bergasa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Håkan Zetterborg va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Foxporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor García-Camba va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Håkan Zetterborg al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alfonso De la Cruz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Foxporting van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Josep Damunt no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Kävlinge HK

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan Bořivoj Olbrich va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): En Anders Sommarkvist donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 60 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hjalmar Johnsen va fer una jugada per la banda esquerra, però Paulí Llenes va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ali Atandi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Paulí Llenes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Anders Sommarkvist, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hughes Calander de Kävlinge es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.