Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736970951

Amistoso 736970951 Información oficial sobre el partido 736970951 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

Somio C.F Alineación oficial del equipo 'Somio C.F' en el partido 1 - 2 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Somio C.F Alineación oficial del equipo 'Somio C.F' en el partido 2 - 0 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Somio C.F

Goles Goles

  • 100 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Juan Carlos Ortún anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 18 (Ocasión de penalti): En Juan Carlos Ortún va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 18. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Juan Carlos Ortún va servir per deixar enrere el gegant Oriol Cloquell al minut 81, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Villafañe.

mldarchitecture

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 3 minuts quan Alan Summerscale va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a mldarchitecture.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Donato Bafalluy de mldarchitecture va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): mldarchitecture van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 19, però Omar Zaniboni va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mldarchitecture, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Vincenzo Torrens va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El mldarchitecture va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Gino Chenaux va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.