Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736970879

Amistoso (Int.) 736970879 Información oficial sobre el partido 736970879 en Hattrick

14.08.2024 23:25:00

Los Teros Alineación oficial del equipo 'Los Teros' en el partido 2 - 3 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Teros Alineación oficial del equipo 'Los Teros' en el partido 4 - 3 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
Tiene mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Teros

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Víctor Juan Griguol va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 36.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del LT amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant Ignacio Antonio Schimpp en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Ronny Humberto Urbano va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Sebastián Capaguindegui va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

garnatxa club

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Xulio Godoi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del garnatxa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Cabias va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): garnatxa agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Voicu Puran amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Alberto Baranda, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. garnatxa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Zalakain Arrogoeta no va ser aprofitada per en Francisco Paleologo-Morea que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): garnatxa quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Albiz Goikoetxea va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Enrique Ameneiro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Ignacio Cabias quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Darío Andrés Villar, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el garnatxa va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dani Dassí s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.