Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736970464

Amistoso (Int.) 736970464 Información oficial sobre el partido 736970464 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

Rapido Irun-Venta de Baños Alineación oficial del equipo 'Rapido Irun-Venta de Baños' en el partido 3 - 2 FSV Schroeck Alineación oficial del equipo 'FSV Schroeck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Rapido Irun-Venta de Baños Alineación oficial del equipo 'Rapido Irun-Venta de Baños' en el partido 4 - 4 FSV Schroeck Alineación oficial del equipo 'FSV Schroeck' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido Irun-Venta de Baños

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): 王 (Wang) 靖淵 (Jingyuan) va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Irun-Venta, al minut 74. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors del Irun-Venta amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 82, deixant Sascha Messingschlager en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Irun-Venta prenia la batuta de l'encontre al minut 85, quan en Damián Maestro Buelga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Sascha Messingschlager va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Irun-Venta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

FSV Schroeck

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): En Julius Aurbach donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 47 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Joakim Holzapfel de Schroeck va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Julius Aurbach va estar a punt de posar per davant a Schroeck amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ståle Stensland va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Ståle Stensland, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ralph Winkelmann no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 225 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Joakim Holzapfel es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Schroeck va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ralph Winkelmann s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Ståle Stensland va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hans-Bernhard Qualen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joakim Holzapfel de Schroeck amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Joakim Holzapfel de Schroeck per doble groga al minut 83.