Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736969714

Amistoso (Int.) 736969714 Información oficial sobre el partido 736969714 en Hattrick

14.08.2024 04:15:00

Coconut Island Lions Alineación oficial del equipo 'Coconut Island Lions' en el partido 6 - 4 Bamie FC Alineación oficial del equipo 'Bamie FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Coconut Island Lions Alineación oficial del equipo 'Coconut Island Lions' en el partido 5 - 5 Bamie FC Alineación oficial del equipo 'Bamie FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coconut Island Lions

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Coconut s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Jack Sparrow per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Victor Attao va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en David Nieva.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Coconut va augmentar la diferència quan Jack Sparrow no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Howard va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dan Navarro es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Coconut va aconseguir el 6 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Christopher Gardner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Bamie FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del BFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Enrique Fominaya, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 48 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Adolfo Abalo.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Enrique Fominaya va anar a parar al cap de David Nieva que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a BFC el 5 - 3.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, BFC seguien lluitant fins al final. Al minut 84, fruit d'aquests esforços, Acorán Zurita va marcar el 6 - 4 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 31, en un 1 contra 1 amb el porter, però Arthur Manosa va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jesús Zulaica des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Zuazu de BFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.