Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736969462

Amistoso (Int., RC) 736969462 Información oficial sobre el partido 736969462 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

torero team 2 Alineación oficial del equipo 'torero team 2' en el partido 3 - 5 Real Kapid Alineación oficial del equipo 'Real Kapid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
torero team 2 Alineación oficial del equipo 'torero team 2' en el partido 4 - 2 Real Kapid Alineación oficial del equipo 'Real Kapid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torero team 2

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Rogério Jorge va donar a torero un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): torero prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Maurino Estañol va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Passat el minut 80 de joc, Gandara Zaldierna facilitava les coses al torero amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maurino Estañol va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Fiol va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gonzalo González de Prado estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Fiol, als 21 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): torero enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Víctor Camarero va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo González de Prado de torero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gonzalo González de Prado va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Real Kapid

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 16 minuts José Lucas Correia va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 en Kaiku Orpana va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador de Kapid Ladislav Málik va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 55 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 170 Minuto 83 (Gol de falta): Placido Porciani va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 83. 3 - 4 per a Kapid.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Marco Maccalli va aprofitar un error defensiu al minut 87, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Kapid.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Cogliandolo de Kapid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.