Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736969070

Amistoso (Int.) 736969070 Información oficial sobre el partido 736969070 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

F.C. Piratas Alineación oficial del equipo 'F.C. Piratas' en el partido 2 - 3 FC Snabeldyr Alineación oficial del equipo 'FC Snabeldyr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
F.C. Piratas Alineación oficial del equipo 'F.C. Piratas' en el partido 3 - 5 FC Snabeldyr Alineación oficial del equipo 'FC Snabeldyr' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,1 % 3,5 % 78,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Piratas

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Sølve Hansen igualava per Piratas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Piratas va reduir el marcador al minut 89 a 2 - 3 quan Jordi Mayrata va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): En Jesús Vivancos va fer una ràpida incursió al minut 27, però en Carl-Åke Rönnkvist no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Piratas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivan Jallet en un 1 contra 1 amb el porter Marcus Hinrichsen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 73 minuts, en Jordi Mayrata no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Augusto Esquivias va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

FC Snabeldyr

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Snabeldyr va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Serafín Schwartz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Kevin Bak que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Snabeldyr augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Birk Nielsen es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carl-Åke Rönnkvist que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Snabeldyr no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Carl-Åke Rönnkvist perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Serafín Schwartz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.