Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736968700

Amistoso (Int., RC) 736968700 Información oficial sobre el partido 736968700 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Toñinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Toñinos C.F.' en el partido 5 - 3 EC De Lacerda Alineación oficial del equipo 'EC De Lacerda ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toñinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Toñinos C.F.' en el partido 3 - 0 EC De Lacerda Alineación oficial del equipo 'EC De Lacerda ' en el partido
Tiene suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toñinos C.F.

Goles Goles

  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): El Mateu Coscollà va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Toñinos. 1-1.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Isaías Pacheco, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Toñinos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 44.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 66, Mateu Coscollà de Toñinos empatava el partit: 3 - 3.
  • 119 Minuto 109 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Ángel Villariños va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 3 al minut 109.
  • 185 Minuto 117 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lacerda. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bruno del Arroyo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Toñinos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 3 arribava al minut 117.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Silvio Murciano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Txema Torres va ser clau en la jugada d'atac de Toñinos al minut 44, quan ell mateix va fer una passada brutal a Miguel Ángel Villariños, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Fernando Peces del Toñinos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Txema Torres va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Rens de Lang va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 97 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Txema Torres que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): En Mateu Coscollà va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Toñinos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 290 Minuto 108 (Ocasión de falta): En Mateu Coscollà s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

EC De Lacerda

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Lacerda eren letals, i Victor Bessa Souza va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 47 (Gol de contra por el centro): Lacerda sabia com jugar al contraatac, i al minut 47, Creonilton Jagunço va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Passats 59 minuts de partit, Lacerda es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Creonilton Jagunço es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Shpuzak Ngjeci es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Thoralf Schwarzl va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torsten Buchschachter de Lacerda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.