Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736967175

Amistoso (Int., RC) 736967175 Información oficial sobre el partido 736967175 en Hattrick

14.08.2024 22:00:00

Abram_Alas Alineación oficial del equipo 'Abram_Alas' en el partido 5 - 2 Kelin Alineación oficial del equipo 'Kelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Abram_Alas Alineación oficial del equipo 'Abram_Alas' en el partido 4 - 1 Kelin Alineación oficial del equipo 'Kelin' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abram_Alas

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Mitch Lancashire de AA's va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Mitch Lancashire va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Dionísio Silvina, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AA's va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mitch Lancashire progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a AA's i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 76 minuts de joc. Mentre en Cosimo Majer el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Richard Kurbes de AA's va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El AA's ho intentava per la dreta per mitjà de Jacob Schunck, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleksander Busk.

Kelin

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Sergio Folcras va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 27 de joc. Oriol Viladrich es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 5 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Kjetil Frafjord.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Nuno Xavier de Kelin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelmouqtader Wahabi de Kelin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.