Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736963989

Amistoso (Int., RC) 736963989 Información oficial sobre el partido 736963989 en Hattrick

13.08.2024 22:45:00

Bretella's Vipers Tahiti Alineación oficial del equipo 'Bretella's Vipers Tahiti' en el partido 4 - 1 Captain Blade Alineación oficial del equipo 'Captain Blade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bretella's Vipers Tahiti Alineación oficial del equipo 'Bretella's Vipers Tahiti' en el partido 2 - 0 Captain Blade Alineación oficial del equipo 'Captain Blade' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bretella's Vipers Tahiti

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Bretellas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Bertrand Paton va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Bretellas va augmentar la diferència quan Ion Berteşteanu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Als 67 minuts de joc, els nois de Bretellas van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Bertrand Paton augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Bretellas va obtenir un penal al minut 70, que va llançar a la perfecció Bertrand Paton. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Bretellas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Larion Kmet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ernst Muntwyler.
  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Bertrand Paton una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 13, però una magnífica aturada de Ernst Muntwyler va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Captain Blade

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Blades va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Eloy Pérez Peña, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rigoberto Faundes que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloy Pérez Peña de Blades es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.