Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736963551

Amistoso 736963551 Información oficial sobre el partido 736963551 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

tolonegro Alineación oficial del equipo 'tolonegro' en el partido 2 - 3 MAMBÖ F.C. Alineación oficial del equipo 'MAMBÖ F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tolonegro Alineación oficial del equipo 'tolonegro' en el partido 2 - 2 MAMBÖ F.C. Alineación oficial del equipo 'MAMBÖ F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,3 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tolonegro

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mansoor Al-Shafar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del tolonegro se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): tolonegro, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de Edgar Villacrés per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Auguste Vendeville, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En 黄 (Huang) 泽荣 (Zerong) va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 90, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

MAMBÖ F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ivan Dimitrov per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Alberto Borja va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 62: 2 - 2.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Ivan Dimitrov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ivan Dimitrov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 264 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Carlos Pulgar en un penal llençat per en Alberto Borja va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Ivan Dimitrov al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Daniele Sanguigni va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MAMBÖ, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Fernando Bueno va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Daniele Sanguigni de MAMBÖ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Batalla de MAMBÖ es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.