Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736960313

Amistoso (Int.) 736960313 Información oficial sobre el partido 736960313 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

Sporting de Mandril Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mandril' en el partido 2 - 1 Long Balls Alineación oficial del equipo 'Long Balls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Mandril Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mandril' en el partido 1 - 0 Long Balls Alineación oficial del equipo 'Long Balls' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Mandril

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Una falta al minut 22 va provocar un lliure directe. Eduardo Zumalacarregui el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ian Revelant de Sporting va fer un bon esprint per escapar-se de Bryan Jehu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Eduardo Zumalacarregui, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Marco Orleans Borbón de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aracelio Piñeiro de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Zumalacarregui de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Long Balls

Goles Goles

  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Bryan Jehu va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Balls, al minut 87. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Paco Chaparro va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 33 de joc.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en John Carew, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balls va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de István Miksi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): James Thomas de Balls es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cairn Middleton es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.