Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736958574

Amistoso (Int., RC) 736958574 Información oficial sobre el partido 736958574 en Hattrick

14.08.2024 13:00:00

kfc Tweedracht Alineación oficial del equipo 'kfc Tweedracht' en el partido 2 - 0 Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kfc Tweedracht Alineación oficial del equipo 'kfc Tweedracht' en el partido 1 - 2 Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kfc Tweedracht

Goles Goles

  • 120 Minuto 70 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 70, indicava inequívocament que en Jackson Peretti va saber trobar la xarxa rival. Tweedracht desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Thommy Clermont va pentinar un córner cap al segon pal que József Németh va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Gol del Lugo

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yiorgos Tzitzikas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Habib Bhatt la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Lugo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Yiorgos Tzitzikas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Habib Bhatt.