Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736958544

Amistoso (Int.) 736958544 Información oficial sobre el partido 736958544 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido 2 - 1 CA Peñarol Riivera Alineación oficial del equipo 'CA Peñarol Riivera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido 2 - 0 CA Peñarol Riivera Alineación oficial del equipo 'CA Peñarol Riivera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huercal de Almeria

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del Huercal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Izer Niminoarena, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Juan Natera va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Izer Niminoarena, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Huercal ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Suñer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Suñer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Natera per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sebastián Coccinello va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

CA Peñarol Riivera

Goles Goles

  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Peñarol va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jon Bach, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Okan Diakhaté va servir per deixar enrere el gegant Taras Bazhin al minut 89, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Peñarol van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Daniel Skille va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.