Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736957844

Amistoso (Int.) 736957844 Información oficial sobre el partido 736957844 en Hattrick

14.08.2024 16:30:00

Hajerne FC Alineación oficial del equipo 'Hajerne FC' en el partido 1 - 4 Pierrefonds FC Alineación oficial del equipo 'Pierrefonds FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hajerne FC Alineación oficial del equipo 'Hajerne FC' en el partido 0 - 4 Pierrefonds FC Alineación oficial del equipo 'Pierrefonds FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hajerne FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Hajer s'esgargamellaven dempeus per esperonar Eliano De Vriendt que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hajer Sander Hyllested quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Villads Ottosen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicola Isola de Hajer es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Pierrefonds FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Olivier Bertrand quedar desmarcat i marcar per a Pierrefonds al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Ignacio Las Heras Rueda donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ludovic Foucault, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Girolamo Ditursi va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Pierrefonds.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Girolamo Ditursi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Girolamo Ditursi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pierrefonds que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jamison Washington, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Pierrefonds quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Bob Marbus va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pierrefonds a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Olivier Bertrand va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludovic Foucault de Pierrefonds la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.