Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736956692

Amistoso (Int., RC) 736956692 Información oficial sobre el partido 736956692 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 3 - 4 SgrA* Alineación oficial del equipo 'SgrA*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 1 - 2 SgrA* Alineación oficial del equipo 'SgrA*' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trufis

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 10 minuts quan Alio Pérez Alonso va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Trufis.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Trufis va aconseguir el 2 - 0 quan Seran Asfolgueiras va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Seran Asfolgueiras de Trufis va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Seran Asfolgueiras va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

SgrA*

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): SgrA* van mostrar una bona compenetració quan al minut 38 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Boris Rivierre va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): SgrA* va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Hellmut Brandner va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): SgrA* van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 69, quan Hellmut Brandner va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Henri Crocq, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Vicent Lluís Massó va xutar magistralment una falta al minut 7 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Camille Levrel quasi aconsegueix empatar per SgrA* al minut 26, però Regino Duren va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Hellmut Brandner va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Carlé de SgrA* es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.