Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736956217

Amistoso (Int.) 736956217 Información oficial sobre el partido 736956217 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido 3 - 4 TamGo Alineación oficial del equipo 'TamGo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido 4 - 4 TamGo Alineación oficial del equipo 'TamGo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

market software mataro

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 24, Juliano Roser de software empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): software s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Arcadi Pol per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, software aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Juliano Roser va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Planelles va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Amb 81 minuts disputats, Arcadi Pol gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Nicola Frigeri va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 83 minuts, en Mika Matinheikki no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Collandra de software va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Planelles de software va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

TamGo

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a TamGo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dimitar Evtimov.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del TamGo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joonas Plaketti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marko Vehmanen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a TamGo.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): TamGo sabia com jugar al contraatac, i al minut 82, Philipp Kothmann va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): TamGo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Tomi Pursiainen va quedar-se sol davant el porter Nicolás Janza, però aquest va poder aturar el xut.