Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736956071

Amistoso (Int., RC) 736956071 Información oficial sobre el partido 736956071 en Hattrick

14.08.2024 18:05:00

Zorza Ochla Alineación oficial del equipo 'Zorza Ochla' en el partido 6 - 7 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zorza Ochla Alineación oficial del equipo 'Zorza Ochla' en el partido 2 - 1 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
Tiene mucha potra 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,1 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zorza Ochla

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Zorza una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Herman Bryl, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 34.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Paweł Tur era molt més ràpid que el defensa Jesús Franca. Al minut 49, el jugador de Zorza va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 121 Minuto 105 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ryszard Rosłoń, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Zorza se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 105.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Paweł Tur va rebre molts aplaudiments. Al minut 3 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Tomasz Wyszogrodzki gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Benito Cuñada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Tomasz Wyszogrodzki va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zorza.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Jędrek Burza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): En Bonifacy Buczak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zorza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 114 (Ocasión de falta): En Marek Madajczak es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Zorza, Bonifacy Buczak, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jędrek Burza de Zorza va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Herman Bryl de Zorza va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zorza Patryk Bassa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Jakub Gardoń anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Zorza.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Aleksander Florysiak de Zorza, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Benito Cuñada en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ryszard Rosłoń va xutar fora per a Zorza, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!

Brighton Cucumbers

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Henning Merz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Alejandro Suecia que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 109 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 109. L'anotador per Cucumbers va ser Henning Merz, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Beneito es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Beneito es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Cucumbers Alejandro Suecia no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jakub Gardoń es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cucumbers, Mauro Iriberri, col·locà la pilota just a les mans d'en Jakub Gardoń. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Dante Cossio va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alexander Sekulov va xutar fora per a Cucumbers, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cucumbers Jesús Franca, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jakub Gardoń. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Cucumbers, Pablo Serrano, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Edgar Ambatllé va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.