Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736955269

Amistoso (Int., RC) 736955269 Información oficial sobre el partido 736955269 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido 1 - 4 Great balls Alineación oficial del equipo 'Great balls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido 1 - 1 Great balls Alineación oficial del equipo 'Great balls' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Països Catalans

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Catalans va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Imko van Voorst, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Imko van Voorst gairebé marca per a Catalans al minut 32 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Catalans Abed Peimani quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Salman Lukman l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Great. La jugada d'estratègia del Catalans per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Salman Lukman va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Great balls

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Edgar Defossez de Great es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Great prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Arto Akkan.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Great augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Milo Goditiabois es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Great eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Arto Akkan va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Great van sortir al contraatac al minut 85, però Eran Heeman va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Evgeni Stanchev de Great va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arto Akkan de Great es va guanyar la targeta groga merescudament.