Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736949861

Amistoso (Int., RC) 736949861 Información oficial sobre el partido 736949861 en Hattrick

14.08.2024 22:00:00

FC Swords Team Alineación oficial del equipo 'FC Swords Team' en el partido 5 - 4 FC Alhaurín de la torre Alineación oficial del equipo 'FC Alhaurín de la torre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Swords Team Alineación oficial del equipo 'FC Swords Team' en el partido 3 - 7 FC Alhaurín de la torre Alineación oficial del equipo 'FC Alhaurín de la torre' en el partido
Tiene suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Swords Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gil Corado ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Swords es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Gil Corado, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Swords es posava per davant!
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Francisco Pinho, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Swords.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Swords va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Catarino Ferreira, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Manuel Vítor Barbosa va incrementar l'avantatge de Swords amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Jacinto Aires gairebé va marcar per a Swords des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Alhaurín de la torre

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): ALH van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 24, quan Mehdi Azari va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 152 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Florencio Armonda de ALH després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marc Pruna sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 68 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 5 - 3 al marcador.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mahmoud Shabrour sempre és una garantia. Al minut 72, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Florencio Armonda marcar el 5 - 4 per al ALH.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Florencio Armonda va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jerónimo Soares Sousa no es va rendir i va fer unes grans aturades.