Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736949569

Amistoso (Int., RC) 736949569 Información oficial sobre el partido 736949569 en Hattrick

14.08.2024 22:00:00

Sporting Bárbara Alineación oficial del equipo 'Sporting Bárbara' en el partido 0 - 6 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Sporting Bárbara Alineación oficial del equipo 'Sporting Bárbara' en el partido 2 - 8 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Bárbara

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Sebastião Lima va servir per deixar enrere el gegant Urtsin Berroztegi al minut 23, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Oleksandr Chubenko no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Raúl Cervello i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sporting, però el xut de Minervino Correia Azevedo va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gregor Walzel va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 61 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Caballero Templario

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Zinovi Mit'ko donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Zinovi Mit'ko va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 26, i va fer pujar el 0 - 2 per a Caballero.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Lucas Iceta va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, Caballero va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jesús Plasencia.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Zinovi Mit'ko va augmentar l'avantatge de Caballero a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Caballero, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Geofrey Okot va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.