Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736947980

Amistoso (Int.) 736947980 Información oficial sobre el partido 736947980 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

Kat0leS Alineación oficial del equipo 'Kat0leS' en el partido 3 - 1 clube futebol bempassados Alineación oficial del equipo 'clube futebol bempassados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kat0leS Alineación oficial del equipo 'Kat0leS' en el partido 1 - 2 clube futebol bempassados Alineación oficial del equipo 'clube futebol bempassados' en el partido
Tiene suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kat0leS

Goles Goles

  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): Roxelio Carvajal va donar a Kat0leS un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, Roberto Balmón va pentinar un córner cap al segon pal que Olli Järnstedt va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kat0leS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roxelio Carvajal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tvrtko Rašo de Kat0leS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roxelio Carvajal de Kat0leS es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

clube futebol bempassados

Goles Goles

  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del bempassados va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luigi Colzada, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): bempassados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Avni Bengal va desviar el xut final de Dave Carrick després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Dave Carrick va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Avni Bengal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Valente Vilares no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Ramón Horacio Sivisky va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Avni Bengal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.