Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736947968

Amistoso (Int., RC) 736947968 Información oficial sobre el partido 736947968 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido 4 - 0 Sirijus FBK Alineación oficial del equipo 'Sirijus FBK' en el partido
4 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
1 / 4 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
1 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
1 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
63 % Posesión 45' 37 %
64 % Posesión 90' 36 %
Presionar Nivel de táctica: 9 Táctica Normal
Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido 4 - 0 Sirijus FBK Alineación oficial del equipo 'Sirijus FBK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido 3 - 0 Sirijus FBK Alineación oficial del equipo 'Sirijus FBK' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Deportiva Charlsba

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): El Andu Dorika va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Charlsba. 1-0.
  • 134 Minuto 8 (Gol de penalti): Als 8 minuts de joc, els nois de Charlsba van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Borxa Alcarria augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Doroteu Lorigados de Charlsba va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 136 Minuto 66 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Rimtautas Karužis encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Adri Cúbies anotar per a Charlsba el 4 - 0. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Leònides Missé va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Charlsba.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Charlsba, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Toni Melones va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 290 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Andu Dorika va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Charlsba a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andu Dorika va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Doroteu Lorigados.

Sirijus FBK

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 32, tothom va saber perquè en Claes Tungborg era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.